Tuin en terras

De buitenruimte op de Witakker is zeer ruim van opzet en opgedeeld in verschillende doelgroep-zones. Zodoende kan men op het terras lekker van het zonnetje genieten en kunnen de kleinste gasten zich vermaken op het (schoolplein) skoalplein.

Skoalplein is gemaakt om te spelen!

Het skoalplein is de eigen plek voor de kinderen. Ze kunnen er racen met skelters zoals Max Verstappen of hun eigen zand-ijs winkeltje beginnen. Maar ook met de aanwezige shovels, kranen en zandwagens hun eigen stad bouwen in de grote zandbak. Op de avonturen toren kunnen ze klimmen, klauteren, glijden en op de uitkijk staan.

De buitenruimte is volledig omheind met kindvriendelijk hekwerk.

Gezellig borrelen en koffie drinken

Het gezellige terras heeft geen vaste tafelopstelling. Door te schuiven kan men de hele dag genieten van de zon of juist van de schaduw. De bostuinen zijn aangelegd met planten, struiken en bomen passend bij de omgeving. De verschillende plantenbakken met perkplanten maken van de ‘zomerperiode’ een vrolijk en kleurrijk geheel. Het resultaat is ’s ochtends wakker worden met gefluit van vogeltjes.

De grote veranda is geschikt als werk- of vergaderplek. De aanwezige buitenkeuken* maakt het mogelijk dat  bij minder goed weer de (geplande) barbecue toch door kan gaan.  

Het recreatieveld is geschikt voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten.  Het grasveld heeft een afmeting van ongeveer 25 x 80 meter en is volledig omheind met hekken.  

DSC00435
DSC00407
DSC00315
DSC00443
DSC00199
DSC00202
DSC00217
DSC00451
DSC00043_2

De accommodatie is gesitueerd op een ruime eigen kavel met veel privacy in de bebouwd kom/ recreatiegebied van Rijs. Om het voor de recreanten en de bewoners van de naastgelegen percelen aangenaam te houden zijn er afspraken gemaakt.

*Aan het gebruik van de buitenkeuken zijn kosten verbonden.