Veel gestelde vragen

De Witakker beschikt over 16 slaapkamers alle met douche en wc aan de kamer
Ja De Witakker heeft twee extra slaapkamers met totaal 5 bedden bij te reserveren. De douche en wc voor deze kamers een klein stukje door de gang. (voormalige kleedkamers sporthal). Voor zakelijke gezelschappen zijn er in overleg extra (hotel)kamers bij te reserveren bij de buren.
De Witakker heeft 6 stapelbedden welke ook zijn te gebruik voor volwassen (90x210 cm), 12 slaapplaatsen. 36 hotel kwaliteit boxspring bedden (90x210) koppelbaar tot tweepersoonsbed. Totaal 48 bedden verdeeld over 16 kamers. Eventueel 5 bedden extra verdeeld over twee kamers. Maximale aantal bedden 52.
Ja, de gymzaal staat op reserveringbevestiging als optie. Hoeft niet vooraf te worden gereserveerd. Voor gebruik wordt er een kostenbijdrage van € 100,- berekend voor energie, onderhoud en gebruik attributen. De zaal kan de gehele verblijfperiode worden gebruikt van 8.00 uur tot 22.00 in blokken van 2.5 uur. ZIE UITGEBREIDE INFO EN VEEL GESTELDE VRAGEN GYMZAAL
Voor de allerkleinste gasten van De Witakker zijn er veel faciliteiten aanwezig, waaronder babybedjes, aangepaste badkamer, stoelen. ZIE HIER VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE
De dubbele tuin deuren in de vergaderzaal en recreatiezaal (Doarpshûs) zijn voorzien van open / dicht sensoren. Bij continu gebruik open / dicht zet het klimaatbeheersysteem de kachels in storing. Ons advies is om in de 'winterperiode' deze deuren niet te gebruiken.
Ja, mits normaal gebruik en voorbehoud bijzondere omstandigheden*. *Wij maken gebruik van HISWA-RECRON-energiecollectief waardoor wij 'ijs en weder dienende' de prijs kunnen aanbieden inclusief energie. Mocht onze energie leverancier door bijzondere omstandigheden terug komen op gemaakte afspraken, behouden wij het recht om extra gemaakte kosten alsnog door te belasten.
Ja, bij de prijs is een ingeseald bedlinnen pakket inbegrepen (onderlaken, dekbedhoes en kussensloop)
Elk bed heeft een eigen sleutel welke past op de slaapkamer. Voor zorggroepen is er een loper beschikbaar, welke past op alle ruimtes. De kamersleutel past op de rode buitendeur onder de veranda. Alle andere deuren kunnen van binnenuit op slot gedaan worden.
Faciliteiten en plattegronden De Witakker

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Wij beantwoorden uw vragen graag!