Prijzen en beschikbaarheid

Bij rechtstreeks contact met groepsaccommodatie De Witakker De Friese meren Rijs, profiteert u maximaal! De beste prijs, geen bijkomende service kosten, snelle en directe beantwoording van vragen.

Doormiddel van een paar eenvoudige stappen voorzien wij van een vrijblijvende offerte. U reserveringen, optie – en informatie aanvragen komen binnen in onze mailbox. Wij zullen u binnen 24 uur een reactie sturen. Bezichtig van de accommodatie is geen probleem, graag een afspraak inplannen. De koffie staat klaar!

Groepsaccommodatie De Witakker voor vriendengroepen en familie (weekend) 

Wij voorzien u graag van een prijsuitwerking/ vrijblijvende optie in PDF, een eenvoudig te delen document met uw medeorganisatoren of familie.    

Zakelijk

Hoe ziet jouw ideale zakelijke bijeenkomst eruit? Na het invullen van het keuze-optie formulier sturen wij een vrijblijvende prijsuitwerking.  

Onze groepsaccommodatie de Friese Meren Rijs, De Witakker delen en laten zien aan de rest van het gezelschap? Wij adviseren de link www.dewitakker.nl of www.dewitakker.com te delen, anders kans aanwezig dat op één  advertentieplatforms terecht komt.  De Witakker Rijs is een groepsaccommodatie Friesland welke uitsluitend wordt verhuurd aan één gezelschap of groep.