Prijzen en beschikbaarheid

Bij rechtstreeks contact met groepsaccommodatie De Witakker De Friese meren Rijs, profiteert u maximaal! De beste prijs, geen bijkomende service kosten, snelle en directe beantwoording van vragen.

Doormiddel van een paar eenvoudige stappen voorzien wij van een vrijblijvende offerte. U reserveringen, optie – en informatie aanvragen komen binnen in onze mailbox. Wij zullen u binnen 24 uur een reactie sturen. Bezichtig van de accommodatie is geen probleem, graag een afspraak inplannen

Wij hebben een automatisering samenwerking met vakantiehuisnu.nl. De gecommuniceerde prijzen zijn RICHTprijzen. Exacte offerte bedrag kan pas bepaald worden als de volgende gegevens bekend zijn:

  • Aantal slaapkamers
  • Aantal personen onderverdeling; baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en senioren
  • Gewenste in- en uitcheck tijd 
  • Toeristenbelasting kinderen onder 12 jaar gevrijwaard 

 Na het versturen van het contact formulier sturen wij een vrijblijvende optieofferte welke 4 dagen geldig is. 

Onze groepsaccommodatie de Friese Meren Rijs, De Witakker delen en laten zien aan de rest van het gezelschap? Wij adviseren de link www.dewitakker.nl of www.dewitakker.com te delen, anders kans aanwezig dat op één  advertentieplatforms terecht komt.  De Witakker Rijs is een groepsaccommodatie Friesland welke uitsluitend wordt verhuurd aan één gezelschap of groep.