De Witakker een bijzonder originele locatie voor workshops, vergadering en teambuilding

Een inspirerende vergadering, workshop of teambuilding komt het beste tot zijn recht in een bijzondere, kleinschalige ambiance en dat is wat De Witakker biedt.  De Witakker is ingericht in een gezellige, huiselijke sfeer met oude Friese gebruiksvoorwerpen als decoratie. De gangen zijn authentiek gebleven met oude schoolplaten aan de muur. Velen van u zullen deze nog herkennen. De Witakker beschikt over een variëteit aan vergadering en recreatie zalen er is altijd een passende ruimte voor een workshop of deelopdrachten. Bij mooi weer de vergadering met de voeten in het gras en zingende vogeltjes op de achtergrond. Na de vergadering een goed gesprek bij de haard. Fanatiek een bordspel spelen aan één van rondzitjes. Daarnaast kun je ook gezellig een drankje nuttigen aan de bar.

“Ervaar het ‘vakantiegevoel’ op minder dan een uur rijden van de Randstad. Gaasterland – Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân is een streek met een bijzonder eigen karakter

DSC00340
DSC00121_woonkamer_haard_kroonluchter
20220427_134418_slaapkamer_1
DSC_0787
20220217_113332_3-2_1800x1200
DSC_0860
DSC_0717
DSC00165
DSC_0721
DSC_0651
De Witakker Bijzonder originele en inspirerende  vergaderlocatie Groepshotel en Groepsaccommodatie. 
met vele vergader faciliteiten welke een bijeenkomst tot een succes maken.

Eten en Drinken

Van volledig verzorgd, tot zelfvoorzienend. Alles is maatwerk. Wij kunnen u (meerdaagse) vergadering volledig voor u verzorgen. Ontbijt, Lunch, Diner, en diverse vergaderbreaks.

Liever zelf koken, als teambuilding activiteit? Ook dat is mogelijk in onze professionele keuken. Drankjes pak je gewoon zelf uit de koelkast. 

Food en drinks service De Witakker vergaderlocatie Groepshotel en Groepsaccommodatie

Activiteiten

Er is een grote keuze aan activiteiten en break-outs. Door de unieke ligging is er van alles mogelijk, van rustig varen tot zeilen en van toeren tot sportief fietsen. De aanwezige gymzaal maakt dat er activiteiten in de avonduren of (bij slecht weer) overdag mogelijk zijn. Bij mooi weer kunnen die activiteiten op het voormalige schoolplein of op het recreatieveld plaatsvinden.

Activiteiten service De Witakker vergaderlocatie Groepshotel en Groepsaccommodatie

Overnachten

De Witakker beschikt over 19 nette en comfortabele slaapvertrekken met douche en toilet in/aan de kamer. De kamers op de eerste verdieping hebben airco en alle kamers hebben screens (horren en zonwering). De slaapkamers worden door gasten als erg rustig ervaren, de recreatiezalen zijn apart gesitueerd van de slaapvertrekken. Waardoor eenieder op een zelfgekozen moment kan genieten van een goede nachtrust. Bij zakelijk overnachten gaan we altijd uit van één persoon per slaapkamer. Als er meerdere personen op één slaapkamer overnachten zetten wij Hotel-boxspringbedden uit elkaar zodat er ruimte tussen de bedden zit. Voor elk budget een passend verblijf, keuzevrijheid in  ‘zakelijk overnachten basis’ een upgrade naar ‘zakelijk overnachten comfort’; incl. opgemaakte bedden, uitgebreid hygiëne en verzorging pakket tegen meerprijs mogelijk.

Heeft u niet voldoende aan 19 kamers? Wij hebben een intensieve samenwerking met hotels op loopafstand van De Witakker. Desgewenst kunnen het aantal hotelkamers uitgebreid worden naar uw behoefte. Reservering van de extra kamers kunnen wij voor u verzorgen zodat de gehele bijeenkomst op één factuur met één aanspreekpunt geregeld kan worden.