Sport en mediatie groepsaccommodatie De Witakker

Een uitgelezen locatie voor een trainingskamp is Gaasterland zeker. Mede doordat De Witakker een moderne verblijfsaccommodatie is met vele faciliteiten. In alle rust voorbereiden op een wedstrijd of competitie. Voordat u een keuze maakt nodigen wij u graag uit om op basis van het budget, wensen en behoeften van de groep een voorstel uit te werken.

Sporthallen en velden

In een cirkel van ca. 10 km rond Rijs zijn er diverse keuze mogelijkheden voor het afhuren van sportvelden en groot formaat sporthalen. De velden en hallen worden doorgaans alleen gebruikt door de lokale bevolking, wat als voordeel heeft dat er in de agenda’s ruimte is voor gebruik van derden. Sportstad Heerenveen is met de bus op ongeveer een half uur rijden vanaf de accommodatie, Elfstendenhal in Leeuwarden op ca. 45 minuten.      

Voeding en rust

De accommodatie heeft een ruime professioneel ingerichte keuken welke voldoet aan de HACCP eisen. Namelijk de keuken is voorzien van diverse grootkeuken apparatuur, op verzoek van de chef-kok kunnen we apparatuur of keukenbenodigdheden naar behoefte uitbreiden. De aangrenzende buffetruimte maakt mogelijk om maaltijden en ontbijt in buffetvorm te presenteren.

Een goed bed is essenceel voor een goede nachtrust, daarom heeft De witakker gekozen voor de hoge kwaliteit hotelbedden. Alle bedden hebben een slimme koppelvoorziening, zodat een tweepersoonsbed in een handomdraai een éénpersoonsbed wordt. Hierdoor zijn de bedden gemakkelijk te verschuiven en kunnen meerdere personen op een kamer aparte van elkaar slapen.  

Mediatiegroepen

De rustige landelijke en bosrijke omgeving in combinatie met een groot grasveld en de inpandige sporthal maakt De Witakker in het bijzonder zeer geschikt voor meditatiegroepen. Vanwege dat elke meditatiegroep haar eigen dynamiek heeft, vraagt elke (groeps)activiteit om een specifiek geschikte ruimtes. Op De Witakker keuze uit verschillende ruime eet- en gezelschap zalen, daarnaast is er veel aandacht voor privacy.