Wijnen assortiment

Wij hebben een gespecialiseerde wijn groothandel gevraagd om een goede lekkere wijn bij ons op de plank te zetten. Niet de duurste, één welke op internet reviews wordt omschreven als ‘goed’. Onze wijn wordt in menig restaurant verkocht als een huiswijn. 

  • Standaard staan er van elke soort 12 flessen in de bar, 9 op de plank 3 in de wijn koeling.   
  • In drankenmagazijn van elke soort extra volle dozen op voorraad. 
  • Wordt berekend per afname volle flessen  
  • Aanwezige wijnglazen in de bar 15x wit en 12x rood (extra dozen met glazen verkrijgbaar bij de beheerder)  

Coté Soleil Sauvignon Blanc

Deze Sauvignon Blanc van Coté Soleil is lichtgeel met een groene glans. Heerlijke geuren van grapefruit en passiefruit. In de mond fris en crispy. De wijn heeft kracht, frisheid en elegantie.

: € 7,05

Côté Soleil Merlot

Deze Côté Soleil Merlot is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en heeft een IGP Pays d'Oc appelatie. Een intens robijnrode kleur kenmerkt deze wijn. Net als de aroma's van rood fruit en een zachte, kruidige structuur. Coté Soleil Merlot is sappig en vol van smaak. Een makkelijke, modern gemaakte wijn.

: € 7,05

Côté Soleil Rosé

De Côté Soleil rose heeft duidelijke aroma's van aardbeien en frambozen, komt fris over en loopt over in een droge afdronk. Ideaal als aperitief, maar ook heerlijk bij zomerse salades met vis of gevogelte. Côté Soleil Rosé is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en wordt volgens modere vinificatie gemaakt.

: € 7,05

Côté Soleil Chardonnay

Deze wijn heeft een goudgele kleur met een groene reflectie, is aangenaam fruitig, mild droog en heeft een frisse afdronk. Een toegankelijke wijn die bij veel liefhebbers in de smaak zal vallen.

: € 7,05