Familie vakantiehuis

We zijn open voor onze gasten. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de maatregelen van het RIVM.

Doordat het vakantiehuis opgedeeld is in verschillende compartimenten is deze zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. Een compartiment is een afsluitbaar gedeelte van het gebouw met meerdere (slaap)vertrekken. In vergelijking met een woning; begaande grond, eerste verdieping en zolder.   

Zo is de Opkeamer een familie woonkamer met comfortabele banken en een rond zit waar je bijvoorbeeld aan kan eten of spelletje aan kan spelen. In het geval dat u tijdens het verblijf wilt thuiswerken, zijn er verschillende mogelijkheden voor rustige werkplekken. Om thuis te werken is stabiel en snel internet gewaarborgd door zakelijk abonnement bekabeld i.c.m. 4G router

Aangepaste prijzen voor kleinere gezelschappen

Tot 1 maart hebben we prijsinstellingen aangepast voor kleinere gezelschappen. Deze prijzen zijn incl.; energie, bedlinnen en eindschoonmaak.  Eventuele bijkomende kosten; bijdrage energie, gebruik attributen en schoonmaak van de sporthal, Haard en handdoeken pakketten.

Samengevat De Witakker is een vakantiewoning waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen, ruimte om rustig thuis te werken en te recreëren.

Ter illustratie; nagenoeg alle Airbnb recensies zijn van gezelschappen met minder dan 10 personen.