Sprookjeswonderland Enkhuizen

‘Beleef de Betovering´ in Sprookjeswonderland is een themapark voor de allerkleinsten in Enkhuizen

Beschrijving

Op de andere kant van het IJsselmeer in Noord-Holland liggen twee prachtige twee thema en attractie prachtige parken, waardoor geschikt uitje voor het hele gezelschap. De overtocht met de boot is al een belevenis op zich.    

  • Binnen het gezelschap verschillende leeftijden? Er is een mogelijkheid om het gezelschap op te delen. De peuters en kleuters zullen waarschijnlijk een geweldige dag hebben in sprookjeswonderland.  De wat oudere kinderen zullen zich meer vermaken in het Zuiderzeemuseum.  
  • uitgebreide review; gezinopreis.nl/sprookjeswonderland-enkhuizen 
Veerdienst Enkhuizen – Stavoren 

De overtocht met de  comfortabele salonschip “BEP GLASIUS”  is alleen al een leuk uitje over het IJsselmeer.  Bij groepen wordt op verzoek Het schip is aangemeerd bij ingang van het park.  

  • Parkeerplaatsen Stavoren (gratis)  Stationsweg 30A, 8715 ES Stavoren ca. 7 minuten lopen tot de veerhaven. 
  • Met de Auto 11 km, ca 10 minuten rijden naar Stavoren 
  • Per fiets is de afstand 12 km, ca. 40 minuten  langs de IJsselmeerkust, onderweg verschillende bezienswaardigheden waaronder Laaksum en Reade Klif.   
  • Groepen vanaf 20 personen worden verzocht de overtocht telefonisch te reserveren. Telefoon 0228 326006. Tip vraag hier ook naar de mogelijkheden; COMBIKAART SPROOKJESWONDERLAND / ZUIDERZEEMUSEUM

     

Terug naar alle activiteiten ; Speeltuin