Simmermoarn vaartochten

Met hele het gezelschap genieten van de Friese wateren, op een authentieke Fryske pream.

Beschrijving

Fryske pream is een historische platbodem welke de Friese boeren gebruikten om vee en gewas te vervoeren over het water.  Schipper Wiepke verteld over de omgeving en brengt muzikale gezelligheid met de handharmonica. 

De Simmermoarn is te combineren met een bezoek aan  bezienswaardigheden, eetgelegenheid of een activiteiten.  Programma is altijd maatwerk! Op de pream kunnen maximaal 40 personen mee, opstap plaatsen zijn in overleg. 

Een aangename tocht wordt gewaarborgd door de aanwezigheid van een  regenkap en lekker warme dekens. Zodat vaartocht in vroege voorjaar en late najaar ook een aanrader is. 

De Simmermoarn beschikt over een rolstoellift. De opstapplaats voor gezelschappen met rolstoelers is Stavoren. Een aanrader voor zorggroep om te reserveren, de reacties na afloop van de begeleiding en cliënten altijd zeer positief!  

De Witakker Simmermoarn arrangement

Dit arrangement wordt in overleg samengesteld er zijn vele mogelijkheden zoals; picknick, drankjes voor onderweg, borrelhapjes en een actieve activiteit en een bezoek eetgelegenheid. De opstapsteiger is ca. 200 met van De Witakker.   

Terug naar alle activiteiten ; Aangepast voor mindervaliden., Waterpret