Gezellig een weekendje weg met de hele familie

Een familieweekend of familiereünie vraagt altijd om veel ruimte. Immers elke leeftijd binnen het gezelschap heeft eigen wensen. Zo zit Oma waarschijnlijk het liefste op een comfortabele bank met de kleinkinderen. De studerende neven en nichten tapen een biertje aan een bar. En kletst vervolgens een ander ongedwongen bij aan een rondzitbank. Het kan allemaal op de De Witakker! Want de accommodatie beschikt over diverse doelgroep ruimtes. Iedereen zal snel een eigen plekje vinden en zich meteen thuis voelen. Samengevat De Witakker is gegarandeerd een accommodatie ‘voor elk wat wils’. Met faciliteiten voor de allerkleinsten en rekening houdende voor mensen met een beperking niemand hoeft thuis te blijven.

Nachtrust en koken

De slaapkamers zijn verdeeld over drie aparte compartimenten geheel los van de gemeenschappelijke ruimtes. Voordeel hiervan is dat elk op eigen gewenste tijdstip van nachtrust kan genieten. Wij hebben gekozen voor een ruime professioneel ingerichte keuken geschikt om voor grotere groepen te koken. Direct aan de keuken een  grote centrale buffetruimte. bijvoorbeeld ideaal voor ontbijt of het uitstallen van een afhaal Chinese maaltijd.

Speelkamer

Speelkamer

Spelletjes

Spelletjes

Inpandige sporthal

Inpandige sporthal

Voorzieningen allerkleinsten

Voorzieningen allerkleinsten

Speeltoren

Buiten speeltuin

Skelters mini tot XL

Skelters mini tot XL

Gamen & chillen

Gamen & chillen

IMG_20200925_130048

Grote professioneel ingerichte keuken

Speelkamer Spelletjes Inpandige sporthal Voorzieningen allerkleinsten Speeltoren Skelters mini tot XL Gamen & chillen IMG_20200925_130048